All You Can Study

Met het All-You-Can-Study-traject stel je een uniek traject samen dat rechtstreeks leidt naar jouw beoogde carrière binnen de transportsector. Net zoals bij een Persoonlijk Studietraject kies je zelf de opleidingen. Zo volg je er dus verschillende na elkaar of tegelijk. Op die manier geniet je voor een vast bedrag per jaar of per maand de beste en meest efficiënte ontwikkeling die we bieden.

Productiviteit is inherent verbonden met intellectuele groei en uiteindelijk succes. Mensen met succes zetten in op levenslang leren. Daarom is het belangrijk je tijd juist in te delen. In één dag zitten slechts 86.400 seconden. Gebruik ze verstandig met een All-You-Can-Study-traject!

BEKIJK ALLE OPLEIDINGEN

Wanneer begin je?

Met een All-You-Can-Study-traject start je wanneer je zelf wil en reken je op de beste service die onze school te bieden heeft; je krijgt op voorhand een persoonlijke opleidingsadviseur toegewezen, met wie je een intake-gesprek doet, zodat wij jouw wensen en toekomstperspectieven kennen. Daarna bekijken we een aantal mogelijke planningen. Jij beslist te allen tijde zelf welke opleidingen je volgt en waarmee je wil starten. Je opleidingsadviseur blijft gedurende de volledige looptijd van het traject voor jou beschikbaar om je verder te begeleiden.

Start meteen

Vul snel het contactformulier in. Je bent natuurlijk ook altijd welkom op een van onze inkijklocaties: elke dag tussen 8u30 en 20u in Antwerpen of tussen 10u en 17u in Hasselt, Gent, Brussel of Breda (NL).

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0