Strategische bijscholing

Speciaal voor transportbedrijven bieden we strategische trainingen aan. Deze gaan van logistieke bijscholing binnen een groot transportbedrijf tot het optimaliseren van de verkooptechnieken bij een fietsenmaker of autohandelaar. De trainingen zijn zorgvuldig afgestemd op heel de organisatiestructuur, van directie tot productie, en worden gegeven door ondernemers met jarenlange ervaring. Op basis van je bedrijfsdoelen, wensen en noden stippelen we een gepersonaliseerd traject uit dat aansluit bij de missie en visie van jouw bedrijf.

Maak nu je bedrijfsaccount aan, voeg medewerkers toe en blijf op de hoogte van alle updates en ontwikkelingen binnen jouw trajecten. Naast praktische informatie, zoals de start- en einddata van de opleidingen, volg je via je persoonlijke bedrijfsprofiel personeel makkelijk op en krijg je een gestructureerd overzicht van alle betalingen. Grijp dus snel je kans en maak het verschil voor jouw bedrijf!


Beproefde methoden

Tal van transportbedrijven doen een beroep op onze professionele bedrijfscursussen. Al onze docenten zijn ondernemers die jaren ervaring hebben binnen hun vakgebied. Zij zorgen ervoor dat je alle tools aangereikt krijgt om voor je bedrijf een meerwaarde te creëren. De opleidingen zijn door hen persoonlijk opgesteld aan de hand van beproefde trainingsmethoden en modellen met bewezen doeltreffendheid. Klaar om je bedrijf te onderscheiden van de concurrentie? Bekijk hieronder het thema Voertuigen & Transport en get down to business!


Voertuigen & Transport

Dankzij onze praktijkopleidingen specialiseer je jezelf tot een vakbekwame professional die van aanpakken weet. Maak kennis met jouw toekomstige docent, een ervaren ondernemer uit de sector, en ga voor een veelbelovende bijscholing. In samenwerking met jouw persoonlijke opleidingsadviseur stippel je het beste traject uit voor jou en je bedrijf.

Doorzoek het thema

interestsCarouselHeader