Sector in beweging

Traject op maat

Begeleiding van experts

Samen voor transport

ThuiscursussenVirtual Classesgroepslessen, gepersonaliseerde trajecten, All You Can Study... Over de hele lijn reken je op een kwaliteitsvolle opleiding die rechtstreeks in verbinding staat met je carrière in de transportsector. Het is tijd om je wensen te verwezenlijken, samen met onze gekwalificeerde opleidingsadviseurs en gespecialiseerde docenten met jarenlange ervaring in hun werkveld:

Sector in beweging

De transportsector is erg ruim en beweegt snel. Daarom volg je praktijkgerichte, actuele opleidingen en krijg je les van ondernemers die op het moment van lesgeven actief zijn in de sector. Waar je interesses ook liggen, wij hebben de perfecte cursus voor jou.

Traject op maat

Omdat onze professionals specifieke interesses hebben en een verschillende achtergrond, kies je opleidingen en trajecten op maat van jouw profiel. Van logistieke wetgeving tot vrachtwagens bedienen, ontdek snel welk traject bij jou past!

Dynamische loopbaan

De logistieke wereld is erg dynamisch en zoals de naam doet vermoeden, wordt de transportsector gekenmerkt door beweging. Wanneer de klant met andere woorden een product bestelt, legt dit een enorm traject af. In welke fase kom jij aan bod?

Op jouw manier

Je kiest in samenwerking met je persoonlijke opleidingsadviseur naast welk traject je aflegt, hoe je de opleidingen volgt. Jouw docent is een professional die jaren praktijkervaring heeft en dus ook erg praktijkgericht lesgeeft. Zo ben je er zeker van dat jouw cursus up-to-date is met de sector en je na afloop meteen klaar bent om van start te gaan. 

Carrièrestart

Bekijk onze opleidingenschrijf je in en verzeker jezelf van een mooie positie binnen de transportsector. Alle groepslessen en Virtual Classes zijn verbonden aan verschillende startdata. De thuisstudies volg je altijd en overal.

6 motivaties

Aangezien de transportsector constant op zoek is naar nieuw talent, zorgen we ervoor dat je meteen start met jouw favoriete cursus. Onze opleidingen zijn daarbovenop erg praktijkgericht, waardoor de meerderheid van onze professionals na afstuderen onmiddellijk een job vindt. Waar wacht je nog op? Start nu!

aUsMeetUs
aUsNiceToMeetYou

aUsThisIsOurTeam

employeeName Nick Van Boxel

Business Analyst

employeeName Kim Peeters

Opleidingsverantwoordelijke

employeeName Tibo Cras

Opleidingsverantwoordelijke

employeeName Mathilde Grillet

Opleidingsverantwoordelijke

aUsWhatDoWeStandFor

Missie

Transportschool promoot ondernemerschap in de transportsector. We zijn een praktijkgerichte leerschool voor iedereen met een professionele droom en vormen de brug tussen ambitie en een tastbare toekomst. Door onze professionals levenslang te begeleiden naar en doorheen hun carrière in transport, creëren we een sector waarin ondernemen centraal staat.

Visie

We zetten in op toegankelijk onderwijs voor en door experts, flexibele lesmethoden en praktijkgerichte leerstof. Door de focus te leggen op kwaliteit, relevantie en innovatie blijven alle cursussen afgestemd op actuele vereisten binnen de transportsector. Zo komt de succesvolle carrière(switch) van onze professionals altijd en overal op de eerste plaats.

aUsWhatWeWouldDoWithoutThem

aUsMeetOurGreatTeamOfTeachers

teacherProfileAltText An Boone

Management Basis

teacherProfileAltText Monique Croes

Frans Beginners

teacherProfileAltText Vanessa Van Hoorickx

Management Basis

teacherProfileAltText Luc Vande Moortel

Boekhouden Basis

teacherProfileAltText Steven Vanommeslaeghe

Financieel Manager

interestsCarouselHeader


Transportschool.be TV

aUsFactsAndFigures

recognitions-1
recognitions-2
recognitions-3
recognitions-4
recognitions-5
recognitions-6

recentBlogs

aUsThisIsWhatWeDoItFor

User icon image

Dimitri

05-07-2023

Wat ik nog even wou vermelden sinds ik de avond /afstandsonderwijs heb ontdekt, heb ik terug zin gekregen om bij te studeren. Dit had ik tegen mijn...

aboutHomeTestimonials testimonialsGroup Bedrijfsbeheer
User icon image

Safiyye Unver

30-06-2023

Dag Marc, Ik heb recent mijn vast contract mogen tekenen in Domino vzw als hulpboekhouder. Daarom wou ik jou nogmaals bedanken voor alle lessen en ...

aboutHomeTestimonials testimonialsGroup Boekhouden Basis