Transport en logistiek

In samenwerking met jouw persoonlijke opleidingsadviseur stippel je het beste traject uit. Zo verwerf je de kennis en vaardigheden om als professional aan de slag te gaan in de transportsector. Laat je inspireren door onze populairste opleidingen binnen het thema Voertuigen & Transport:


Ga voor een veelzijdige carrière

Professionals binnen de transportsector zijn erg divers. Via ons opleidingsaanbod ontwikkel je disciplines die leiden naar een specifiek vakgebied. Ga je aan de slag als chauffeur, expediteur of supply chain manager? Wij staan voor je klaar.


Management

Als warehouse operator, supply chain manager of logistiek manager is een doelgerichte opleiding essentieel. Vind die van jou binnen het thema Management & Bedrijfsvoering

Boekhouden

Een analytisch denkvermogen en organisatieskills zijn onmisbaar in de transportsector. Ga je bijvoorbeeld graag aan de slag als transportplanner? Doorzoek dan snel het thema Boekhouden.

Techniek

Ervaren technici zijn onlosmakelijk verbonden met de sector. Of je nu aan de slag gaat als fietsenmaker, garagist, bruggenbouwer of spoorwegmedewerker, je hebt nood aan technische kennis.

Talen

Als specialist binnen transport en logistiek is een uitgebreide talenkennis vereist. De sector is namelijk internationaal gekleurd en vergt een vlotte samenwerking. Kies meteen de nodige talen.

Vakbekwaamheid

Ben je actief in de sector en zoek je de perfecte opleidingen waarmee je de nodige attesten bekomt? Laat je informeren door jouw persoonlijke opleidingsadviseur en kies de nodige nascholing met betrekking to vakbekwaamheid en code 95.

  • Rijden
  • Voorschriften
  • Dienstverlening
  • Veiligheid

interestsCarouselHeader

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-