Flexibiliteit, praktijkgerichtheid, kwaliteit

Je kiest in samenwerking met je persoonlijke opleidingsadviseur naast welk traject je aflegt, hoe je de opleidingen volgt. Jouw docent is een professional die jaren praktijkervaring heeft en dus ook erg praktijkgericht lesgeeft. Je bent er dus zeker van dat jouw cursus up to date is met de sector en je na afloop meteen klaar bent om van start te gaan. Concreet heb je de keuze uit:


Thuisstudies

Ben je aan het werk maar op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of werk je al in de sector en wil je verder groeien? Schrijf je in voor een thuisstudie en ontvang meteen je cursus. Onze ervaren vakdocenten assisteren jou via het online leerplatform eCampus.

Hoe werken thuisstudies?

Virtual classes

Tijdens de virtuele lessen zit je samen met andere professionals in een digitale klas via de Virtuele Campus Zoom. De docent put uit eigen ervaring binnen de transportsector, waardoor jij doelgericht opgeleid wordt en voorbereid met deze nieuwe uitdaging start.

Hoe werken virtual classes?Groepslessen

De groepslessen worden op een van onze campussen georganiseerd. Hier ga je samen met je medecursisten aan de slag om jouw vaardigheden op te krikken. De docent zorgt voor interactieve lessen die jou de benodigde ervaring en kennis geven om door te stoten in deze interessante en grenzeloze sector.

Hoe werken groepslessen?

interestsCarouselHeader

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-