Doelgerichte ontwikkeling

Door met ons in zee te gaan zet je een kennisproces in gang dat gebaseerd is op doelgerichte consultatie en effectieve begeleiding. Je stelt in samenwerking met jouw persoonlijke opleidingsadviseur een traject samen dat volledig beantwoordt aan jouw wensen. Daarna krijg je praktijkgericht training van een ervaren vakspecialist.

Meteen beginnen?

Vind jouw roeping​​​​​​​

Effectieve bijscholing

Bij ons scherp je systematisch je skills aan. Dat doe je in samenwerking met een vakspecialist. Al onze docenten zijn gedreven experts die op het moment van lesgeven actief zijn in de transportsector. Ze kennen jouw werkveld en zorgen ervoor dat elke training zijn vruchten afwerpt. Ook attesten van vakbekwaamheid en code 95 zijn via ons te verkrijgen.

Klaar om te starten?

SCHOOL JE nu BIJBouw aan de toekomst


Inschrijven

Meld je aan en schrijf je in. Nadat je je ingeschreven hebt, ontvang je meteen al het benodigde studiemateriaal. Daarna begint jouw opleiding en behaal je snel een waardevol diploma dat jou op weg helpt in een uitdagende sector!

Schrijf je in

Online platform

Je vindt alles wat je nodig hebt om je opleiding tot een goed einde te brengen digitaal terug in je eCampus. Denk aan het cursusmateriaal, extra uitleg, oefeningen, documenten, handig beeldmateriaal, examenvragen en nog veel meer!

Ga naar jouw eCAMPUS

interestsCarouselHeader

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-